hair glow by Sha

Scroll
EEN BETER MILIEU
Voor Kevin Murphy is het milieu ontzettend belangrijk. De vervuiling van oceanen door middel van plastic is één van de grootste problemen van deze tijd. Elke minuut van de dag wordt er namelijk een vuilniswagen vol plastic in onze oceanen gedumpt. Dit is waarom, in lijn met 'The Choices We Make', Kevin Murphy in september 2018 heeft besloten om de biologisch afbreekbare en recyclebare verpakkingen te vervangen met een verpakking van 100% gerecycled Ocean Waste Plastic (OWP). Met dit initiatief zal het merk jaarlijks meer dan 360 ton aan afval uit de oceanen halen waarmee ze het eerste beauty brand ooit zijn die deze stap naar een duurzame toekomst maakt.
ECO FRIENDLY
Natuurlijke ingrediënten vormen de kern van Kevin Murphy’s haircare lijn. Ze worden op een duurzame manier verkregen om het milieu zo min mogelijk te belasten. In hun zoektocht naar geschikte leveranciers geven ze de voorkeur aan bedrijven die gebruikmaken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. Samen streven ze naar verantwoordelijkheid en minimaliseren ze afval. Wat betreft de verpakkingen: Kevin Murphy maakt bewuste keuzes. Al hun verpakkingen zijn vervaardigd uit gerecyclede materialen en hebben voornamelijk een rechthoekige vorm. Dit heeft een dubbel voordeel: enerzijds past er meer inhoud in, anderzijds wordt er minder materiaal gebruikt. Zo dragen ze bij aan een groenere wereld. 🌿
CRUELTY FREE
PETA, oftewel People for Ethical Treatment of Animals, is 's werelds grootste dierenrechtenorganisatie. Hun missie is het vaststellen en beschermen van dierenrechten, waarbij ze opkomen tegen elke vorm van dierenmishandeling. PETA gaat uitsluitend samenwerkingen aan met bedrijven die op een diervriendelijke manier produceren. Bij Kevin Murphy testen ze hun producten alleen op modellen en niet op dieren. Sinds 2011 zijn ze een PETA-goedgekeurde onderneming, en daar zijn ze trots op!
cruelty free logo
SKINCARE FOR YOUR HAIR
De basis voor Kevin Murphy’s washes, rinses, treatments en styling producten bestaat uit natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten. Deze worden gecombineerd met innovatieve skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Kevin Murphy voorop. Ze vermijden stoffen zoals sulfaten en parabenen. Daarnaast werken ze zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten, omdat juist deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat? Gewichtloze haarproducten die langdurig presteren, het haar stevigheid geven en bovendien parabeen- en sulfaatvrij zijn.

hair glow by Sha